Ελούντα

Η περιοχή της Ελούντας φημίζεται παγκοσμίως ως ένα από τα δημοφιλέστερα κρητικά θέρετρα και βρίσκεται 11km βόρεια από τον Άγιο Νικόλαο και 70km ανατολικά από το Ηράκλειο. Οι βασικές περιοχές της ελούντας μπορούν να χωριστούν ως εξής:

Ελούντα, Βόρεια από το λιμάνι
Η όμορφη αμμουδερή παραλία της Ελούντας, βόρεια από το λιμανάκι, βρίσκεται 11 χιλιόμετρα Βόρεια από τον Άγιο Νικόλαο και 70-77 χιλιόμετρα Ανατολικά από το Διεθνές Αεροδρόμιο του Ηρακλείου (Νέα ή Παλαιά Εθνική Οδός). Δεν επηρεάζεται από τους ανέμους γιατί είναι προστατευμένη από την χερσόνησο. Καλά οργανωμένη παραλία στην Ελούντα όπου ο επισκέπτης έχει πρόσβαση σε ικανό αριθμό ξενοδοχειακών μονάδων όλων των κατηγοριών μέχρι και ενοικιαζόμενα δωμάτια. Οι ταβέρνες, τα εστιατόρια, τα μπαρ και τα άλλα κέντρα όλων των ειδών εξασφαλίζουν πλήρως το φαγητό, το ποτό και την διασκέδαση των επισκεπτών. Προσφέρει όλες τις ανέσεις και τις δυνατότητες μιας πολύ καλά οργανωμένης παραλίας στους λουομένους (ξαπλώστρες, ομπρέλλες, θαλάσσια σπορ κλπ). Έκτακτες περιπτώσεις υγείας καλύπτονται από το τοπικό Αγροτικό ιατρείο στο λιμανάκι Σχίσμα. Η πρόσβαση από τον Άγιο Νικόλαο γίνεται με πυκνά και τακτικά δρομολόγια λεωφορείων, με ταξί και με νοικιασμένα ή ιδιωτικά αυτοκίνητα, ή μοτοσικλέτες. Επίσης υπάρχει αεροπορική σύνδεση με την Αθήνα μέσω του Διεθνούς Αεροδρομίου του Ηρακλείου και του αεροδρομίου της Σητείας.

Ελούντα, Νότια από το λιμάνι
Η μικρή, αλλά όμορφη αμμουδερή παραλία της Ελούντας, νότια από το λιμανάκι, βρίσκεται 11 χιλιόμετρα Βόρεια από τον Άγιο Νικόλαο και 70-77 χιλιόμετρα Ανατολικά από το Διεθνές Αεροδρόμιο του Ηρακλείου (Νέα ή Παλαιά Εθνική Οδός). Δεν επηρεάζεται από τους ανέμους γιατί είναι προστατευμένη από την χερσόνησο. Καλά οργανωμένη παραλία στην Ελούντα όπου ο επισκέπτης έχει πρόσβαση σε ικανό αριθμό ξενοδοχειακών μονάδων όλων των κατηγοριών μέχρι και ενοικιαζόμενα δωμάτια. Οι ταβέρνες, τα εστιατόρια, τα μπαρ και τα άλλα κέντρα όλων των ειδών εξασφαλίζουν πλήρως το φαγητό, το ποτό και την διασκέδαση των επισκεπτών. Προσφέρει όλες τις ανέσεις και τις δυνατότητες μιας πολύ καλά οργανωμένης παραλίας στους λουομένους (ξαπλώστρες, ομπρέλλες, θαλάσσια σπορ κλπ). Έκτακτες περιπτώσεις υγείας καλύπτονται από το τοπικό Αγροτικό ιατρείο στο λιμανάκι Σχίσμα. Η πρόσβαση από τον Άγιο Νικόλαο γίνεται με ταξί, με νοικιασμένο ή ιδιωτικό αυτοκίνητο ή μοτοσικλέτα.

Ελούντα, Βραχώδης ακτή για τους γυμνιστές
Η μικρή βραχώδης παραλία 10 λεπτά νότια της Ελούντας βρίσκεται 10 χιλιόμετρα Βόρεια από τον Άγιο Νικόλαο Δεν επηρεάζεται πολύ από τους ανέμους γιατί είναι προστατευμένη από την χερσόνησο. Καθόλου οργανωμένη παραλία, αλλά ο επισκέπτης έχει πρόσβαση σε ικανό αριθμό ξενοδοχειακών μονάδων όλων των κατηγοριών μέχρι και ενοικιαζόμενα δωμάτια σε κοντινή απόσταση σε ολόκληρη την περιοχή της Ελούντας. Τοπικά δεν υπάρχει δυνατότητα για φαγητό, αλλά οι ταβέρνες, τα εστιατόρια, τα μπαρ και τα άλλα κέντρα της περιοχής εξασφαλίζουν πλήρως το φαγητό, το ποτό και την διασκέδαση των επισκεπτών. Δεν προσφέρει καμία άνεση όπως οι άλλες οργανωμένες παραλίες της περιοχής, αλλά προσφέρει την ησυχία τους στους λουομένους και επιπλέον την δυνατότητα για γυμνισμό μακριά από τα περίεργα μάτια. Έκτακτες περιπτώσεις υγείας καλύπτονται από το κοντινό Αγροτικό ιατρείο στο λιμανάκι Σχίσμα στην Ελούντα.
Η πρόσβαση από τον Άγιο Νικόλαο και την Ελούντα γίνεται με νοικιασμένο ή ιδιωτικό αυτοκίνητο ή μοτοσικλέτα. Στον Ισθμό της Ελούντας στους ανεμόμυλους θα ακολουθήσετε για 10 περίπου λεπτά τον χωματόδρομο, θα παρκάρετε το αυτοκίνητό σας στο τέρμα του και θα περπατήσετε λίγο μέχρι την βραχώδη παραλία όπου θα απολαύσετε το μπάνιο σας και την ηλιοθεραπεία γυμνοί (αν το θέλετε).


Ελούντα, αμμουδερή παραλία δεξιότερα από την βραχώδη ακτή για τους γυμνιστές
Η μικρή, αλλά εξαιρετική αμμουδερή παραλία δίπλα από την παραλία των γυμνιστών στον ισθμό βρίσκεται 10 χιλιόμετρα Βόρεια από τον Άγιο Νικόλαο Δεν επηρεάζεται πολύ από τους ανέμους γιατί είναι προστατευμένη από την χερσόνησο. Καθόλου οργανωμένη παραλία, αλλά ο επισκέπτης έχει πρόσβαση σε ικανό αριθμό ξενοδοχειακών μονάδων όλων των κατηγοριών μέχρι και ενοικιαζόμενα δωμάτια σε κοντινή απόσταση σε ολόκληρη την περιοχή της Ελούντας. Τοπικά δεν υπάρχει δυνατότητα για φαγητό, αλλά οι ταβέρνες, τα εστιατόρια, τα μπαρ και τα άλλα κέντρα της περιοχής εξασφαλίζουν πλήρως το φαγητό, το ποτό και την διασκέδαση των επισκεπτών. Δεν προσφέρει καμία άνεση όπως οι άλλες οργανωμένες παραλίες της περιοχής, αλλά προσφέρει ωραία και γαλήνια θάλασσα στους λουομένους και παρότι είναι απομακρυσμένη και απομονωμένη δεν έχει γυμνιστές γιατί όλη μέρα από δίπλα περνούν τα καραβάκια που πηγαίνουν στην Σπιναλόγκα. Έκτακτες περιπτώσεις υγείας καλύπτονται από το κοντινό Αγροτικό ιατρείο στο λιμανάκι Σχίσμα στην Ελούντα.
Η πρόσβαση από τον Άγιο Νικόλαο και την Ελούντα γίνεται με νοικιασμένο ή ιδιωτικό αυτοκίνητο ή μοτοσικλέτα. Στον Ισθμό της Ελούντας στους ανεμόμυλους θα ακολουθήσετε για 10 περίπου λεπτά τον χωματόδρομο, θα παρκάρετε το αυτοκίνητό σας στο τέρμα του και θα περπατήσετε λίγο θα προσπεράσετε την βραχώδη παραλία των γυμνιστών και θα φτάσετε στην αμμουδιά σας.

vypočítá než si ji ​​koupili, a to nejen proto, že je napsáno na obalu viagra 25mg pamatovat vzít v podobě, v níž se ​​nachází. Nic s tabletem ne.

Print Email