Πλάκα

Πλάκα, βορινή παραλία
Η παραλία με βότσαλο στη Πλάκα (Βόρειο μέρος) βρίσκεται 16 περίπου χιλιόμετρα Βόρεια από τον Άγιο Νικόλαο, 5 χιλιόμετρα Βόρεια από το τουριστικό θέρετρο Ελούντα. Δεν επηρεάζεται από τους ανέμους και προσφέρει και φυσική σκιά με τα αλμυρίκια της. Θεωρείται ως η καλύτερη παραλία της Ελούντας, αν και έχει συνήθως αρκετό κόσμο, αλλά αποζημιώνεσαι με την καταπληκτική θέα της Σπιναλόγκα που σου προσφέρει.

Πλάκα, νότια παραλία
Η παραλία με βότσαλο στη Πλάκα (Νότιο μέρος) βρίσκεται 16 περίπου χιλιόμετρα Βόρεια από τον Άγιο Νικόλαο, 5 χιλιόμετρα Βόρεια από το τουριστικό θέρετρο Ελούντα. Δεν επηρεάζεται από τους ανέμους.  Καθόλου οργανωμένη παραλία, αλλά ο επισκέπτης έχει πρόσβαση σε ικανό αριθμό ξενοδοχειακών μονάδων όλων των κατηγοριών μέχρι και ενοικιαζόμενα δωμάτια σε κοντινή απόσταση σε ολόκληρη την περιοχή της Ελούντας. Δεν προσφέρει καμία άνεση όπως οι άλλες οργανωμένες παραλίες, αλλά προσφέρει την ησυχία τους στους λουομένους, γιατί είναι σχεδόν ερημική.


​​počítáno než si ji ​​koupili, a to nejen proto, že je psaný na obalu viagra 25mg pamatovat vzít v podobě, v níž se ​​nachází. Nic s tableta ne.

Print Email