Χρυσή Ακτή

Η παραλία Χρυσή Ακτή βρίσκεται 13 χιλιόμετρα Νότια από τον Άγιο Νικόλαο στον παραθαλάσσιο τουριστικό οικισμό Ίστρο. Πρόκειται για μια ωραία αμμουδερή παραλία μέσα σε έναν κολπίσκο με γαλαζοπράσινα νερά που επηρεάζεται από τον αέρα. Πολύ καλά οργανωμένη παραλία διαθέτει αρκετά καλά ξενοδοχεία όλων των κατηγοριών, καθώς επίσης και επιπλωμένα διαμερίσματα και ενοικιαζόμενα δωμάτια, τα περισσότερα πολύ κοντά στην θάλασσα. Για φαγητό μπορείτε να εξυπηρετηθείτε τόσο στον τουριστικό οικισμό, όσο και στο Καλό Χωριό.   Εναλλακτικά μπορείτε να κολυμπήσετε στις πιο ήσυχες και προφυλαγμένες από τον αέρα παραλίες Καραβοστάσι (βότσαλο), Άγιος Παντελεήμονας και ανατολικότερα (2-3 χιλιόμετρα) σε κάποιες ακόμα πιο ήσυχες σε έναν μικρό κολπίσκο.

Τις λίγες μέρες που η θάλασσα δεν είναι ιδιαίτερα ελκυστική για σας λόγω του πολύ κόσμου ή του αέρα μπορείτε να πραγματοποιήσετε μια μικρή εξόρμηση και να επισκεφτείτε τα ερείπια της αρχαίας πόλης Ιστρώνα (απ' όπου βγαίνει και το σύγχρονο όνομα του οικισμού) στο κοντινό ύψωμα «Βρόκαστρο» και το Καλό Χωριό για καφέ, δροσιστικά, ή τσικουδιά. Αλλά μπορείτε να κάνετε και μεγαλύτερες εκδρομές, είτε προς τον Άγιο Νικόλαο (Βόρεια), ή τα Γουρνιά (Ανατολικά), είτε προς την ενδοχώρα προς το πανέμορφο χωριό Καλαμαύκα (13 χιλιόμετρα Νοτιοδυτικά) με τα πολλά αξιοθέατα και τα εντυπωσιακά μνημεία της φύσης.
Τέλος το καλοκαίρι μπορείτε μαζί με το χωριό να γλεντήσετε στα πανηγύρια στις γιορτές του Αγίου Παντελεήμονα στις 27 Ιουλίου, του Αγίου Σύλλα στις 30 Ιουλίου και του Άϊ Γιάννη του Κλήδονα.

Χρυσή Ακτή
Η ήσυχη παραλία μπροστά στο Istron Bay Hotel στον κολπίσκο της Χρυσής Ακτής βρίσκεται 13 χιλιόμετρα Νότια από τον Άγιο Νικόλαο και πάνω στο κύριο οδικό άξονα που οδηγεί από τον Άγιο Νικόλαο στην Σητεία και την Ιεράπετρα. Είναι παραλία όχι τόσο καλά προφυλαγμένη από τους ανέμους.
Η παραλία είναι οργανωμένη, αλλά ο επισκέπτης έχει πρόσβαση και σε ικανό αριθμό ξενοδοχειακών μονάδων όλων των κατηγοριών μέχρι και ενοικιαζόμενα δωμάτια στο γειτονικό τουριστικό θέρετρο Ίστρο (1 χιλιόμετρο).

Χρυσή Ακτή (αριστερά στον κολπίσκο)
Η πολύ ήσυχη παραλία με βότσαλο στην ανατολική άκρη του κολπίσκου της Χρυσής Ακτής βρίσκεται 13 χιλιόμετρα Νότια από τον Άγιο Νικόλαο και πάνω στο κύριο οδικό άξονα που οδηγεί από τον Άγιο Νικόλαο στην Σητεία και την Ιεράπετρα. Είναι παραλία όχι τόσο καλά προφυλαγμένη από τους ανέμους.
Η παραλία δεν είναι οργανωμένη, αλλά ο επισκέπτης έχει πρόσβαση σε ικανό αριθμό ξενοδοχειακών μονάδων όλων των κατηγοριών μέχρι και ενοικιαζόμενα δωμάτια στο γειτονικό τουριστικό θέρετρο Ίστρο (1 χιλιόμετρο).

vypočítá než si ji nás poté zakoupili, a to nejen proto, že je psaný na obalu viagra 25mg pamatovat vzít v podobě, v níž se ​​nachází. Nic s tableta ne.

Print Email