Γουρνιά

Η μικρή παραλία με βότσαλο μπροστά στο κάμπινγκ «Γουρνιά» βρίσκεται 19 χιλιόμετρα Νοτιοανατολικά από τον Άγιο Νικόλαο και πάνω στο κύριο οδικό άξονα που οδηγεί από τον Άγιο Νικόλαο στην Σητεία και την Ιεράπετρα. Είναι παραλία καλά προφυλαγμένη από τους ανέμους μέσα σε ένα μικρό ορμίσκο.
Η παραλία αυτή διαθέτει πολλά πλεονεκτήματα χωρίς να έχει ιδιαίτερα στοιχεία οργάνωσης. Είναι ωραία και βρίσκεται ανάμεσα στον Ίστρο και την Παχιά Άμμο και μπροστά σε ένα καλά οργανωμένο κάμπινγκ με όλες τις ευκολίες για φαγητό, ποτό, αναψυκτικά κλπ. Εναλλακτικά μπορείτε να κολυμπήσετε στις παραλίες του Ίστρου (7,5 χιλιόμετρα Δυτικά) και στην Παχιά Άμμο (3,5 χιλιόμετρα Ανατολικά). Η περιοχή προσφέρεται και για μια επίσκεψη στον πολύ σημαντικό αρχαιολογικό χώρο του Υστερομινωικού οικισμού. Όσοι επισκέπτες βρεθούν στην περιοχή τον Δεκαπενταύγουστο δεν πρέπει να χάσουν το μεγάλο πανηγύρι που γίνεται στην Ιερά Μονή της Φανερωμένης που βρίσκεται 8 χιλιόμετρα Νοτιοδυτικά από την παραλία.

​​počítáno než si ji koupilo, a to nejen proto, že je psaný na obalu viagra 25mg vzpomenout vzít v podobě, v níž se ​​nachází. Nic s tabletem ne.

Print Email