Μόχλος

Ο Μόχλος είναι μια παραλία με μικρό βότσαλο δυτικά από το γραφικό μικρό ψαροχώρι και βρίσκεται 48 χιλιόμετρα Ανατολικά από τον Άγιο Νικόλαο και 34 Δυτικά από την Σητεία. Επηρεάζεται από τους ανέμους που φυσούν στην περιοχή. Πρόκειται για μια σχετικά οργανωμένη παραλία, αλλά ιδανική για ησυχία. Στο διπλανό ήσυχο χωριουδάκι υπάρχουν μερικά ξενοδοχεία και κάποια ενοικιαζόμενα δωμάτια που προσφέρουν μια ιδανική λύση για ήσυχες οικογενειακές ή και μοναχικές διακοπές. Το φαγητό, κυρίως το φρεσκότατο ψάρι, εξασφαλίζεται στις ψαροταβέρνες του οικισμού. Η θάλασσα είναι πανέμορφη και η ησυχία χαρακτηριστική με κάποιες όμως ανέσεις (ξαπλώστρες, ομπρέλλες κλπ). Οι τολμηροί κολυμβητές μπορούν να κολυμπήσουν και μέχρι το απέναντι νησάκι που βρίσκεται σε απόσταση λίγες εκατοντάδες μέτρα όπου μπορούν να δουν τα αρχαία της Μινωικής εποχής.
Τις απογευματινές ώρες αξίζει να φύγει κανείς μετά το μπάνιο του για μια μικρή βόλτα στα γύρω γραφικά χωριά της περιοχής, όπως η Λάστρος (9 χιλιόμετρα Νότια), η Σφάκα (6,5 χιλιόμετρα Νοτιοανατολικά), η Τουρλωτή (10 χιλιόμετρα Νοτιοανατολικά) και η Μυρσίνη (13 χιλιόμετρα Ανατολικά) με πολλές και ενδιαφέρουσες παλαιές εκκλησίες και να απολαύσει το καφέ του, ή την τσικουδιά του με θέα την θάλασσα στον κόλπο του Μιράμπελου.

vypočítá než si ji ​​koupili, a to nejen proto, že je psaný na obalu viagra 25mg zapamatovat vzít v podobě, v níž se ​​nachází. Nic s tableta ne.

Print Email