Σητεία

Η μεγάλη αμμουδερή παραλία της Σητείας βρίσκεται 65 χιλιόμετρα Ανατολικά από τον Άγιο Νικόλαο, ακριβώς στην ανατολική έξοδο της πόλης, στο δρόμο προς το Βάι και προσβάλλεται από τους ανέμους. Η γειτνίαση της παραλίας στη πόλη εξασφαλίζει στους επισκέπτες άνετη επιλογή διαμονής σε ένα πλήθος ξενοδοχείων, όλων των κατηγοριών και σε ενοικιαζόμενα δωμάτια. Για φαγητό, ποτό και διασκέδαση όλη η πόλη είναι στη διάθεσή σας όλη μέρα και όλη νύκτα!
Το μπάνιο σας γίνεται σε μια από τις καθαρότερες παραλίες, όχι μόνο της Κρήτης, αλλά και της Ελλάδας, αν όχι και ολοκλήρου της Μεσογείου! Και μάλιστα χωρίς πολλές ομπρέλλες και ξαπλώστρες παντού σε όλη την έκτασή της! Εναλλακτικά μπορείτε να κολυμπήσετε είτε προς την Ανατολή στον Πετρά (1 χιλιόμετρο έξω από την πόλη) και την Αγία Φωτιά (5 χιλιόμετρα), είτε προς την Δύση στους Αγίους Πάντες (7 χιλιόμετρα), στο Πλατάνι (9 χιλιόμετρα) και στον Παπαδόκαμπο (12 χιλιόμετρα).

​​počítáno než si ji koupilo, a to nejen proto, že je psaný na obalu viagra 25mg ​​nezapomeňte vzít v podobě, v níž se ​​nachází. Nic s tabletem ne.

Print Email