Ερημούπολη

Ερημούπολη, βορινή αμμουδερή παραλία
Η μεγάλη αμμουδερή παραλία βόρεια από την Αρχαία Ίτανο (5 λεπτά με τα πόδια) βρίσκεται 96 χιλιόμετρα Ανατολικά από τον Άγιο Νικόλαο, 26 χιλιόμετρα Ανατολικά από την Σητεία, 10 χιλιόμετρα Βόρεια από το Παλαίκαστρο, πίσω από τον λοφίσκο που βρίσκεται στο τέλος του αμαξιτού δρόμου μπροστά στην αρχαία πόλη Ίτανο. Επηρεάζεται από τους δυνατούς ανέμους.
Καθόλου οργανωμένη παραλία, χωρίς καμία απολύτως διευκόλυνση με πεντακάθαρη θάλασσα και λαμπρό ήλιο στον καταγάλανο ουρανό. Εδώ έρχεστε μόνο για την θάλασσα έχοντας εξασφαλίσει διαμονή και φαγητό, είτε στο Παλαίκαστρο, είτε στην περιοχή της Σητείας. Η παραλία αυτή είναι η καλύτερη από τις τρεις που υπάρχουν γύρω από την Αρχαία Ίτανο.
Ερημούπολη, νότια
Η αμμουδερή παραλία νότια από την Αρχαία Ίτανο (5 λεπτά με τα πόδια) βρίσκεται 26 χιλιόμετρα Ανατολικά από την Σητεία, 10 χιλιόμετρα Βόρεια από το Παλαίκαστρο, πίσω από το μικρό κάστρο που βρίσκεται δυτικά από το τέλος του αμαξιτού δρόμου μπροστά στην αρχαία πόλη Ίτανο. Επηρεάζεται από τους δυνατούς ανέμους.
Καθόλου οργανωμένη παραλία, χωρίς καμία απολύτως διευκόλυνση με πεντακάθαρη θάλασσα και λαμπρό ήλιο στον καταγάλανο ουρανό. Εδώ έρχεστε μόνο για την θάλασσα έχοντας εξασφαλίσει διαμονή και φαγητό, είτε στο Παλαίκαστρο, είτε στην περιοχή της Σητείας. Η παραλία αυτή δεν είναι η ομορφότερη από τις άλλες δυο, αλλά διαθέτει σκιά από τους φοίνικες που υπάρχουν εδώ.
Ερημούπολη ή Αρχαία Ίτανος
Η μικρή αμμουδερή παραλία Ερημούπολη βρίσκεται 96 χιλιόμετρα Ανατολικά από τον Άγιο Νικόλαο, 26 χιλιόμετρα Ανατολικά από την Σητεία, 10 χιλιόμετρα Βόρεια από το Παλαίκαστρο, δίπλα ακριβώς από το Βάι στο τέλος του αμαξιτού δρόμου μπροστά στην αρχαία πόλη Ίτανο. Επηρεάζεται από τους δυνατούς ανέμους.
Καθόλου οργανωμένη παραλία, χωρίς καμία απολύτως διευκόλυνση με πεντακάθαρη θάλασσα και λαμπρό ήλιο στον καταγάλανο ουρανό. Εδώ έρχεστε μόνο για την θάλασσα έχοντας εξασφαλίσει διαμονή και φαγητό, είτε στο Παλαίκαστρο, είτε στην περιοχή της Σητείας. Άλλος λόγος που θα σας τραβήξει αυτή η παραλία είναι ο βυθός της θάλασσας. Στην πραγματικότητα ο βυθός είναι μια βυθισμένη αρχαία πόλη που τώρα κατοικείται από μυριάδες μικρά και μεγάλα ψάρια. Οι φίλοι της κατάδυσης και του υποβρυχίου ψαρέματος θα την λατρέψουν.

​​počítáno než si ji ​​koupili, a to nejen proto, že je napsáno na obalu viagra 25mg ​​nezapomeňte vzít v podobě, v níž se umístěný. Nic s tabletem ne.

Print Email