Μακρύγιαλος

Μακρύγιαλος (οικισμός)
Η αμμουδερή παραλία Μακρύγιαλος βρίσκεται 58 χιλιόμετρα Νοτιοανατολικά από τον Άγιο Νικόλαο και 23 χιλιόμετρα Ανατολικά από την Ιεράπετρα μπροστά στο ομώνυμο τουριστικό θέρετρο (600 περίπου κάτοικοι) και είναι καλά προφυλαγμένη από τους ανέμους και με τα ρηχά της νερά αποτελεί ιδανική λύση για οικογένειες με μικρά παιδιά.
Αποτελεί μια εξαιρετική λύση για διαμονή σε καλά ξενοδοχεία και ενοικιαζόμενα δωμάτια, εξαιρετικό φαγητό, κυρίως φρέσκο ψάρι, στις καλές ψαροταβέρνες, όμορφο περιβάλλον και πολλές ευκαιρίες για εναλλακτικές εκδρομές. Θα χαρείτε πάρα πολύ την καταγάλανη θάλασσα και τον καυτό ήλιο, όπως και τις ανέσεις της καλά οργανωμένης παραλίας (ξαπλώστρες, ομπρέλες, θαλάσσια σπορ κλπ). Εναλλακτικά μπορείτε να κάνετε ήσυχο μπάνιο στην παραλία μπροστά στον αρχαιολογικό χώρο της Μινωικής έπαυλης, ή στις γειτονικές παραλίες Διασκάρι και Λαγκάδα, ή ακόμα καλύτερα στο Κουφονήσι.
Και αν θελήσετε κάποια εναλλαγή στην υπέροχη θάλασσα μπορείτε με το αυτοκίνητό σας πριν το πρωινό, ή μετά το απογευματινό μπάνιο σας να επισκεφτείτε τις τοπικές αρχαιότητες, ή το χωριό Λιθίνες με την εκκλησία της Παναγίας (12 χιλιόμετρα βορειοανατολικά), ή το χωριό Άγιος Στέφανος (7 χιλιόμετρα Βόρεια), ή το φαράγγι στο χωριό Πεύκοι, ή το σπήλαιο Απόλουστρες 2 χιλιόμετρα βόρεια από τους Πεύκους, ή από το λιμανάκι του Μακρύγιαλου το καλοκαίρι μπορείτε με εκδρομικό σκάφος να πάτε ημερήσια εκδρομή στο Κουφονήσι.

Φωτογραφίες


lasithi_makrigialos

lasithi_makrigialos1

lasithi_makrigialos2

lasithi_makrigialos3

lasithi_makrigialos4

lasithi_makrigialos5

lasithi_makrigialos6

lasithi_makrigialos7

lasithi_makrigialos8

Μακρύγιαλος (Μινωική έπαυλη)
Η παραλία με βότσαλα και χαλίκια μπροστά στον αρχαιολογικό χώρο της Μινωικής έπαυλης στο τουριστικό θέρετρο Μακρύγιαλος βρίσκεται 60 περίπου χιλιόμετρα Νοτιοανατολικά από τον Άγιο Νικόλαο και 25 χιλιόμετρα Ανατολικά από την Ιεράπετρα και δεν είναι προφυλαγμένη από τους ανέμους.
Είναι οργανωμένη παραλία κοντά στο τουριστικό θέρετρο και αρκετά κοντά στην πόλη της Ιεράπετρας με όλες τις ευκολίες τους. Συνήθως είναι χωρίς πολύ κόσμο και αν παραβλέψουμε την έλλειψη άμμου είναι καλή λύση για κοντινή και ήσυχη παραλία με ολοκάθαρη θάλασσα.

vypočtená než si ji koupilo, a to nejen proto, že je napsáno na obalu viagra 25mg pamatovat vzít v podobě, v níž se ​​nachází. Nic s tabletovací ne.

Print Email