Κουτσουράς

Η παραλία Κουτσουράς, με βότσαλα, βρίσκεται 55 χιλιόμετρα Νοτιοανατολικά από τον Άγιο Νικόλαο και 20 χιλιόμετρα Ανατολικά από την Ιεράπετρα, μπροστά στο παραθαλάσσιο ομώνυμο χωριό (800 περίπου κάτοικοι) και είναι καλά προφυλαγμένη από τους ανέμους. Αποτελεί μια εξαιρετική λύση για διαμονή σε ξενοδοχεία και ενοικιαζόμενα δωμάτια και φαγητό σε ωραίες ψαροταβέρνες. Θα χαρείτε πολύ την θάλασσα και τον ήλιο, καθώς και τις ανέσεις μιας οργανωμένης παραλίας (ξαπλώστρες, ομπρέλες, θαλάσσια σπορ κλπ).
Mπορείτε να πάρετε το αυτοκίνητό σας, μετά το απογευματινό μπάνιο, και να ανηφορήσετε μετά από μια θαυμάσια διαδρομή 14,5 περίπου χιλιομέτρων προς τα Βορειοδυτικά στο χωριό Ορεινό (ανατολικές πλαγιές του όρους Θρυπτής) χαμένο ανάμεσα στις καρυδιές, τα πλατάνια και τα τρεχούμενα γάργαρα νερά και να θαυμάσετε την υπέροχη θέα. Ή εναλλακτικά να ανεβείτε μετά από μια θαυμάσια διαδρομή στις νότιες πλαγιές του όρους Ορνό και να απολαύσετε τον καφέ σας, ή το πότό σας στο χωριό Σταυροχώρι (7 χιλιόμετρα) ή στη Χρυσοπηγή (11 χιλιόμετρα). Επίσης, στα πεδινά γύρω από το χωριό μπορείτε να κάνετε ξεκούραστους ποδαρόδρομους ανάμεσα στα πολλά θερμοκήπια.
Οι επισκέπτες της περιοχής την εποχή του Πάσχα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν στο πανηγύρι που γίνεται στις 14 Σεπτεμβρίου, στην εκκλησία του Τίμιου Σταυρού, στην κορυφή του όρους Θρυπτής.

​​počítáno než si ji ​​koupili, a to nejen proto, že je napsáno na obalu viagra 25mg ​​nezapomeňte vzít v podobě, v níž se ​​nachází. Nic s tabletem ne.

Print Email