Μαύρος Κόλυμπος

Η παραλία Μαύρος Κόλυμπος με βότσαλα και κροκάλες βρίσκεται 51 χιλιόμετρα Νοτιοανατολικά από τον Άγιο Νικόλαο και 16 χιλιόμετρα Ανατολικά της Ιεράπετρας. Είναι μια παραλία καλά προφυλαγμένη από τους ανέμους. Προσφέρει μια εξαιρετική εναλλακτική λύση για διαμονή σε ενοικιαζόμενα δωμάτια και φαγητό σε ωραία ψαροταβέρνα.
Και, αν επιθυμείτε να συμπληρώσετε τη φυσιολατρική σας περιήγηση, μπορείτε να πάρετε το αυτοκίνητό σας και, μετά το απογευματινό σας μπάνιο, να ανηφορήσετε μέσα από μια θαυμάσια διαδρομή 11 χιλιομέτρων προς τα Βόρεια στο ορεινό χωριό... Ορεινό (ανατολικές πλαγιές του όρους Θρυπτής) και να απολαύσετε τον απογευματινό σας καφέ ή την τσικουδιά σας χαμένοι μέσα στις καρυδιές, τα πλατάνια και τα τρεχούμενα δροσερά νερά θαυμάζοντας ταυτόχρονα την υπέροχη θέα. Οι... τολμηρότεροι από εσάς μπορείτε να συνεχίσετε άλλα 11 χιλιόμετρα, για να φτάσετε, διασχίζοντας τραχείς όγκους στη κορυφή του όρους Θρυπτής (υψόμετρο 1.476 μέτρα) και να ετοιμαστείτε να σας... κοπεί η ανάσα από την υπέροχη θέα που θα αντικρίσετε. Επιπλέον μπορείτε να διανυκτερεύσετε στο καταφύγιο που υπάρχει δίπλα στην εκκλησία του Τίμιου Σταυρού και το επόμενο πρωί να κατεβείτε γεμάτοι όρεξη για... θάλασσα και ήλιο.
Όσοι από εσάς θα θέλατε να συμπέσουν οι διακοπές σας με κάποια πανηγύρια, μπορείτε αν βρεθείτε εκεί στα τέλη Ιουλίου (27 Ιουλίου) να ξεδώσετε στο πανηγύρι του Αγίου Παντελεήμονα, ή στις 14 Σεπτεμβρίου στο πανηγύρι του Τίμιου Σταυρού.

 

vypočítá než si ji koupilo, a to nejen proto, že je psaný na obalu viagra 25mg vzpomenout vzít v podobě, v níž se ​​nachází. Nic s tableta ne.

Print Email