Κουτσουνάρι

Η μεγάλη αμμουδερή παραλία στο Κουτσουνάρι βρίσκεται 42 χιλιόμετρα Νοτιοανατολικά από τον Άγιο Νικόλαο και 7 χιλιόμετρα Ανατολικά από την Ιεράπετρα. Αρχίζει από το Κάμπινγκ Κουτσουνάρι ανατολικά από τον ομώνυμο παραθεριστικό οικισμό και εκτείνεται αρκετά χιλιόμετρα προς τα ανατολικά μέχρι σχεδόν την Αγία Φωτιά. Η παραλία είναι εκτεθειμένη στους ανέμους της περιοχής. Η θέση της παραλίας δίπλα στο τουριστικό θέρετρο εξασφαλίζει στους επισκέπτες άνετη επιλογή διαμονής σε ένα πλήθος ξενοδοχείων, όλων των κατηγοριών και σε ενοικιαζόμενα δωμάτια.
Η παραλία είναι καλά οργανωμένη και προσελκύει μεγάλο αριθμό επισκεπτών. Επειδή όμως είναι πολύ μεγάλη δεν υπάρχει πρόβλημα πολυκοσμίας. Σε ορισμένα σημεία της και κυρίως στο ανατολικότερο άκρο της δεν υπάρχουν ομπρέλλες και ξαπλώστρες και άλλες «ενοχλητικές» διευκολύνσεις, με αποτέλεσμα να είναι αρκετά ήσυχη. Εναλλακτικά μπορείτε να κολυμπήσετε στις πολλές οργανωμένες, ή μη παραλίες της περιοχής, από την Ιεράπετρα (Δυτικά), έως τον Μακρύγιαλο (Ανατολικά).

Φωτογραφίες


lasithi_koutsounari

lasithi_koutsounari1

lasithi_koutsounari2

lasithi_koutsounari3

lasithi_koutsounari4

lasithi_koutsounari5

lasithi_koutsounari6

lasithi_koutsounari7

lasithi_koutsounari8

lasithi_koutsounari9

vypočítá než si ji koupilo, a to nejen proto, že je napsáno na obalu viagra 25mg ​​nezapomeňte vzít v podobě, v níž se ​​nachází. Nic s tableta ne.

Print Email