Ιεράπετρα

Ιεράπετρα, κέντρο
Η αμμουδερή παραλία μπροστά στο κέντρο της πόλης βρίσκεται 35 χιλιόμετρα Νότια από τον Άγιο Νικόλαο και είναι καλά προστατευμένη από τους ανέμους. Η θέση της παραλίας μέσα στη πόλη εξασφαλίζει στους επισκέπτες άνετη επιλογή διαμονής σε ένα πλήθος ξενοδοχείων, όλων των κατηγοριών και σε ενοικιαζόμενα δωμάτια. Για φαγητό, ποτό και διασκέδαση όλη η πόλη είναι στη διάθεσή σας όλη τη μέρα και κυρίως όλη τη νύκτα! Εναλλακτικά μπορείτε να κολυμπήσετε στην μεγάλη οργανωμένη στο μεγαλύτερό της μέρος παραλία που αρχίζει από την ανατολική άκρη της πόλης και εκτείνεται σε πολλά χιλιόμετρα μήκος. Η πρόσβαση από τον Άγιο Νικόλαο είναι γίνεται με τακτικά δρομολόγια λεωφορείων, νοικιασμένο ή ιδιωτικό αυτοκίνητο ή μοτοσικλέτα και από την Ιεράπετρα με τα πόδια.

Ιεράπετρα, μεγάλη παραλία στα Ανατολικά
Η πολύ μεγάλη αμμουδερή παραλία που αρχίζει από την ανατολική άκρη της πόλης και εκτείνεται σε πολλά χιλιόμετρα μήκος βρίσκεται 35 χιλιόμετρα Νότια από τον Άγιο Νικόλαο και δεν είναι καλά προστατευμένη από τους ανέμους. Η θέση της παραλίας δίπλα στη πόλη εξασφαλίζει στους επισκέπτες άνετη επιλογή διαμονής σε ένα πλήθος ξενοδοχείων, όλων των κατηγοριών και σε ενοικιαζόμενα δωμάτια. Για φαγητό, ποτό και διασκέδαση όλη η πόλη είναι στη διάθεσή σας όλη τη μέρα και κυρίως όλη τη νύκτα! Η παραλία είναι καλά οργανωμένη και προσελκύει μεγάλο αριθμό επισκεπτών. Επειδή όμως είναι τεράστια δεν υπάρχει πρόβλημα πολυκοσμίας. Στο ανατολικότερο μάλιστα άκρο της δεν υπάρχουν ομπρέλλες και ξαπλώστρες με αποτέλεσμα να είναι αρκετά ήσυχη. Εναλλακτικά μπορείτε να κολυμπήσετε στην μικρή οργανωμένη παραλία στο κέντρο της πόλης.
Η πρόσβαση από τον Άγιο Νικόλαο γίνεται με νοικιασμένο ή ιδιωτικό αυτοκίνητο ή μοτοσικλέτα και από την Ιεράπετρα με τα πόδια, ή με λεωφορείο, ή με ταξί για τα πιο ανατολικά τμήματά της.

Ιεράπετρα, Ανώνυμη ακτή ανατολικά
Ανατολικά της Ιεράπετρας, περίπου στο 6 ο χιλιόμετρο του δρόμου προς το Κουτσουνάρι, υπάρχει μια ξεχασμένη και απομονωμένη φανταστική αμμουδιά. Η παραλία επηρεάζεται από τους ανέμους της περιοχής .
Τελείως ανοργάνωτη και τελείως απομονωμένη παραλία δεν προσφέρει καμιά διευκόλυνση, ή ευκολία στους επισκέπτες, εκτός από την κρυστάλλινη και πεντακάθαρη θάλασσα και την πανέμορφη θέα του απέραντου γαλάζιου του Λιβυκού Πελάγους. Εδώ έρχεστε μόνο για την θάλασσα, τον ήλιο και την θέα, έχοντας εξασφαλίσει διαμονή και φαγητό, είτε στην Ιεράπετρα, είτε στο διπλανό Κουτσουνάρι (1-2 χιλιόμετρα ανατολικά). Η παραλία αυτή είναι μια από τις πιο όμορφες της περιοχής και προσφέρει την ησυχία μιας σχεδόν δικής σας, αλλά και εξαιρετικά όμορφης παραλίας. Συνεπώς μπορείτε να κάνετε ελεύθερα και γυμνισμό, αν το επιθυμείτε. Η πρόσβαση από τον Άγιο Νικόλαο και την Ιεράπετρα γίνεται με νοικιασμένο ή ιδιωτικό αυτοκίνητο ή με μοτοσικλέτα. Στο 6 ο περίπου χιλιόμετρο της οδού Ιεράπετρα-Κουτσουνάρι-Σητεία, 2 περίπου χιλιόμετρα πριν το Κουτσουνάρι θα δείτε μια μεγάλη διαφημιστική πινακίδα " NISSAN " και θα στρίψετε σε ένα χωματόδρομο και σε λίγο θα είσαστε στην μοναχική σας παραλία.

Φωτογραφίες


lasithi_ierapetra

lasithi_ierapetra1

lasithi_ierapetra2

lasithi_ierapetra3

vypočítá než si ji ​​koupili, a to nejen proto, že je napsáno na obalu viagra 25mg pamatovat vzít v podobě, v níž se ​​nachází. Nic s tableta ne.

Print Email