Πλατεία Δικαστηρίων

Μια από τις ομορφότερες πλατείες τις Ελλάδας. Θα δείτε πολλούς πανέμορφους, αιωνόβιους και πανύψηλους φοίνικες που πραγματικά θα σας γοητεύσουν, καθώς επίσης και το ιστορικό κτήριο της νομαρχίας και των δικαστηρίων. Μετα από πολλά χρόνια αποφάσιστηκε η ανάπλασή της.

Άρθρο για την ανάπλαση της Πλατείας Δικαστηρίων.

Τη μελέτη ανάπλασης του βορειοανατολικού τμήματος της πλατείας Δικαστηρίων στα Χανιά παρουσίασε στις 7/1/2010 ο αντιδήμαρχος της πόλης, Άρης Παπαδογιάννης. Η παρουσίαση έγινε με αφορμή σχόλια που ακούστηκαν, σύμφωνα με τα οποία, η κατασκευή ιδιωτικού πολυώροφου κτηρίου και χώρου στάθμευσης στην περιοχή κατάστρεψε το πράσινο που υπήρχε. Σε σχετικές του δηλώσεις, ο κ. Παπαδογιάννης τόνισε ότι δημιουργία του κτηρίου έγινε με απόλυτα νόμιμες διαδικασίες, ενώ αναφέρθηκε και στα σχέδια ανάπλασης της πλατείας που έχουν δρομολογηθεί. Συνέχισε, λέγοντας χαρακτηριστικά: «στο κτήριο αυτό, το οποίο δημιουργήθηκε με κάθε νόμιμη διαδικασία και περιλαμβάνει βιοκλιματική μελέτη, έχουν δημιουργηθεί με βάση την άδεια πέντε υπόγεια πάρκιγκ περίπου 220 θέσεων στάθμευσης», ενώ για την ανάπλαση της πλατείας τόνισε: «είναι μια μελέτη που αφορά στην ανάπλασή της και βεβαίως στοχεύει σε μια πλατεία που θα είναι απόλυτα λειτουργική, θα έχει μεγάλη χρηστικότητα, θα είναι απόλυτα ασφαλής, θα είναι καθαρή και φιλόξενη για όλους τους πολίτες». Συμπλήρωσε, επίσης, ότι προβλέπεται να αυξηθεί ο χώρος πρασίνου, να τοποθετηθούν φωτιστικά σώματα, να δημιουργηθεί παιδική χαρά, καθώς και ειδικός διάδρομος για τα άτομα με ειδικές ανάγκες.

vypočítá než si ji koupilo, a to nejen proto, že je napsáno na obalu viagra 25mg ​​nezapomeňte vzít v podobě, v níž se ​​nachází. Nic s tabletem ne.

Print Email